AKCIÓ! Ha most rendel, akkor Google Adwords hirdetési kupont adunk ajándékba 15 000.-Ft. értékben!

Legyen egy oldalon a legjobbakkal!

Szeretné, ha a Google lenne vállalkozása legjobb marketing eszköze?
A Google Adwords kampánnyal költséghatékonyan és eredményesen hirdethet a világhálón keresztül.

Mi is az a Google Adwords?

A Google az egyes keresések eredményeiből úgynevezett találati listát hoz létre. Mivel a találatok száma akár több millió is lehet, így felhasználók számára rendkívül lényeges, hogy az adott cég vagy termék hányadik helyen található. A tapasztalatok szerint legtöbbször az első 20 találat közül választják ki azt a céget, akitől az adott terméket megvásárolják, illetve az adott szolgáltatást igénybe veszik.

A Google Adwords olyan online hirdetés, ahol a kiválasztott kulcsszavak segítségével rögtön a találati lista első oldalán jelenhet meg honlapja, valamint oldala az egyre bővülő Google Hálózat keresési és tartalomoldalain is helyet kaphat. A Google Adwords kampánynak köszönhetően így egyidejűleg akár több száz oldalon is megjelenhet hirdetése.

Miért éppen Adwords?

  • Pozicionálás: Hirdetésével rögtön a Google találati listájának első oldalán jelenhet meg. Az organikus találatok mellett, illetve fölött megjelenő hirdetésekkel a világhálón keresztül célirányosan ismertetheti meg vállalkozását.
  • Átláthatóság: A hirdetés költségeit folyamatosan kézben tarthatja és nyomon követheti. A kampányra szánt összeget Ön határozhatja meg, a Google Adwords rendszerének köszönhetően pedig pontosan tudni fogja, hányan kattintottak rá hirdetésére.
  • Egyszerűség: Mivel a Google elvégzi a hirdetés költségeire vonatkozó kalkulációt, így nem kell bonyolult és hosszadalmas számításokkal foglalkoznia.
  • Költséghatékonyság: A hagyományos hirdetésekkel szemben csak akkor kell fizetnie, amennyiben a Google Adwords hirdetésről kattintottak rá oldalára. Az úgynevezett kattintás alapú árazásnak köszönhetően így megszabadulhat a felesleges reklámkiadásoktól.
  • Rugalmasság: A Google Adwords kampányát egy hagyományos (offline) hirdetéshez képest sokkal gyorsabban beindíthatja, illetve leállíthatja, a kampány során használt kulcsszavakat pedig akár pillanatok alatt is megváltoztathatja.

Ha most szeretné elindítani Google Adwords kampányát vagy már jelenleg is fut ilyen kampány, de nem elégedett az eredménnyel, akkor:

Kérje ingyenes tájékoztatásunkat a (06-70) 634-8418 ügyfélszolgálati számunkon, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Munkatársaink segítségével válassza ki a vállalkozását legjobban leíró, illetve a cége által kínált termékeket, szolgáltatásokat leginkább jellemző kulcsszavakat, melyekkel rögtön a keresési találatok első oldalán jelenhet meg.

Kövesse folyamatosan nyomon Adwords kampánya sikerességét. A kiválasztott kulcsszavak eredményességéről heti rendszerességgel tájékoztatjuk, a honlapjával kapcsolatos statisztikákról pedig rendszeres információszolgáltatást biztosítunk.

Miért bennünket válasszon?

  • Mert a Intec Online Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a sikeres Google Adwords kampányok lebonyolítása területén.
  • Tevékenységünk során eddig közel 300 partnerünk vette igénybe szolgáltatásunkat.
  • Mert nálunk akár már 8000 forintért is elindíthatja saját Google Adwords kampányát.
  • Mert lehetőséget nyújtunk arra is, hogy “kiemelt szponzorált linket” helyezhessen el, mellyel így azonnal a Google természetes lista elején, a keresési találatok fölött jelenjen meg hírdetése.
  • Mert a cégünk a keresőmarketing egyéb területein is sikeres kampányokat folytat. Nálunk így más online marketing szolgáltatásokkal együtt még hatékonyabbá teheti Google Adwords kampányát.

Ha további kérdése van kérem vegye fel a kapcsolatot velünk:

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg barátaiddal!