Instagram kampány kezelés

Elkészítjük, beállítjuk, figyelemmel kísérjük, ha kell módosítjuk PPC hirdetésed, kulcsszavakat, kampányodat.

Az instagram kampány előnyei

Az instagramon elérhetsz sok Magyart és nagyon könnyen konvertálhatsz új, főleg fiatal ügyfelet. Ha a célcsoport a fiatalok főleg, akkor ez a legjobb közösségi média megjelenéshez. A keresőoptimalizálás és a fizetett kampányok együttesen a leghatékonyabbak. Az optimalizálás hosszú és folyamatos munka eredménye, ezzel szemben a PPC kampányok azonnal működnek még új weboldal esetében is. Azonnal ügyfelet, látogatót szerezhetünk a weboldalunkra.

Analitika

Az elemzések kiértékelésével láthatjuk, tervezhetjük meg a következő lépéseket. Ha ez elmarad akkor nem tudjuk, hogy mi az ami jobban vagy ami kevésbé jól teljesít így sokat veszíthetünk, sokba kerülhet egy ügyfél megszerzése. Már ingyenes applikációval is elérhetjük az analitikát.

Eredmények

Kitartó, folyamatos munkával biztos a siker. Tervezd meg velünk marketing kampányodat.

15%

KONVERZIÓ

90%

ROI

95%

TÖBB LÁTOGATÓ

100%

SIKER

SZERETNÉK ÉN IS ILYEN EREDMÉNYEKET

Helyi keresőoptimalizálás

Ha még nincs weboldalad, vagy már van de még nem szereztél megfelelő pozíciót a keresőben, akkor szívesen, sok-sok referenciával és garanciával állunk rendelkezésedre.

Nemzetközi SEO

Magyar és nemzetközi keresőoptimalizálás magyar-angol nyelvterületen. A legmegfelelőbb helyen jársz ha hazai terméket értékesítenél külföldön vagy mint külföldi cég szeretnél Magyarországon értékesíteni. Mindkét esetben szívesen állunk rendelkezésedre.

Közösségi média

Elkészült a weboldalad, webáruházad de nem tudod hol és hogyan hirdess a leghatékonyabban? Szívesen kezeljük, tartjuk karban Facebook, Instagram, Youtube, akár Google Ad hirdetésedet.

SEO elemzés

Csak arra van szükséged, hogy megtudd miben jobb a konkurencia? Szívesen segítünk onsite-offsite elemzésben is.