Magyarországi, helyi keresőoptimalizálás

Weboldaladra releváns kulcsszavakra kedvező pozíciókat szerzünk a keresőben. Kedvező az első találati oldal, célunk, hogy ott legyél az elsők között sok kulcsszóra.

A keresőoptimalizálás előnyei

Célunk, hogy megfelelő weboldal működés mellett, látogatókat irányítsunk a weboldalra és ügyfelet konvertáljunk. Ezt a keresőből érjük el, hogy megtalálnak minket sok-sok kulcsszóra. Előnye a PPC, fizetett hirdetéshez képest, hogy nem kell érte fizetni közvetlen, nem lekattintható, ez a természetes találati lista előnye, de ezt csak hosszú és kitartó munkával érhetjük el.

Analitika

Az elemzések kiértékelésével láthatjuk, tervezhetjük meg a következő lépéseket. Ha ez elmarad akkor nem tudjuk, hogy mi az ami jobban vagy ami kevésbé jól teljesít így sokat veszíthetünk, sokba kerülhet egy ügyfél megszerzése. Már ingyenes applikációval is elérhetjük az analitikát.

Eredmények

Kitartó, folyamatos munkával biztos a siker. Tervezd meg velünk marketing kampányodat.

15%

KONVERZIÓ

90%

ROI

95%

TÖBB LÁTOGATÓ

100%

SIKER

SZERETNÉK ÉN IS ILYEN EREDMÉNYEKET

Helyi keresőoptimalizálás

Ha még nincs weboldalad, vagy már van de még nem szereztél megfelelő pozíciót a keresőben, akkor szívesen, sok-sok referenciával és garanciával állunk rendelkezésedre.

Nemzetközi SEO

Magyar és nemzetközi keresőoptimalizálás magyar-angol nyelvterületen. A legmegfelelőbb helyen jársz ha hazai terméket értékesítenél külföldön vagy mint külföldi cég szeretnél Magyarországon értékesíteni. Mindkét esetben szívesen állunk rendelkezésedre.

Közösségi média

Elkészült a weboldalad, webáruházad de nem tudod hol és hogyan hirdess a leghatékonyabban? Szívesen kezeljük, tartjuk karban Facebook, Instagram, Youtube, akár Google Ad hirdetésedet.

SEO elemzés

Csak arra van szükséged, hogy megtudd miben jobb a konkurencia? Szívesen segítünk onsite-offsite elemzésben is.