Cégünkről

Intec Online Kft. 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy kihasználja magyar és nemzetközi online világ piaci réseit. Cégünk fő tevékenysége az online marketing, ezzel segítjük ügyfeleink online megjelenését. Másik fő tevékenység a honlapkészítés, több száz weboldalt készítettünk már, főleg wordpress alapon dolgozunk.

Immár sok éve napi szinten oldjuk meg az ügyfelek problémáit, ezért olyan online megoldásokat tudunk kínálni amivel a cégek versenyképesebbek lesznek a weben. Csak tesztelt szakemberekkel dolgozunk együtt, így elkerüljük a problémás kivitelezéseket.

Mindig naprakészek vagyunk az online világban, ezért szeretjük az új dolgokat, számunkra ez kihívás, hivatás. Nyitottak vagyunk az új ötletekre amiket általában meg is valósítunk. Ezért főleg fiatal kollégákat alkalmazunk és nem riadunk vissza új trendi feladatok megoldásától, ami még új a piacon.

Olyan kiváló termékeket, biztonságos szolgáltatásokat kívánunk kidolgozni és értékesíteni ami előre mutat, így biztosítjuk az állandó megújulást. Nem kívánunk árversenyt indítani, inkább a szolgáltatások minőségét hangsúlyozzuk.

Akik az elmúlt 7 évben már minket választottak azok 99% ugyanezzel jellemzi a cégünket, erről számos referenciával rendelkezünk.

Cégünk elérhető az összes fontos online marketing csatornán, számos követővel és állandó frissítéssel tesszük népszerűbbé vállalkozásunkat. Ha felkeltettük figyelmét ezzel a rövid bemutatkozással, kérem, hogy tekintse meg szolgáltatásainkat.

Helyi keresőoptimalizálás

Ha még nincs weboldalad, vagy már van de még nem szereztél megfelelő pozíciót a keresőben, akkor szívesen, sok-sok referenciával és garanciával állunk rendelkezésedre.

Nemzetközi SEO

Magyar és nemzetközi keresőoptimalizálás magyar-angol nyelvterületen. A legmegfelelőbb helyen jársz ha hazai terméket értékesítenél külföldön vagy mint külföldi cég szeretnél Magyarországon értékesíteni. Mindkét esetben szívesen állunk rendelkezésedre.

Közösségi média

Elkészült a weboldalad, webáruházad de nem tudod hol és hogyan hirdess a leghatékonyabban? Szívesen kezeljük, tartjuk karban Facebook, Instagram, Youtube, akár Google Ad hirdetésedet.

SEO elemzés

Csak arra van szükséged, hogy megtudd miben jobb a konkurencia? Szívesen segítünk onsite-offsite elemzésben is.